Η κατοικία με διαφραγματική κατασκευή, από ξύλινο σκελετό, στην Ελλάδα - Βανακλιώτη, Μαίρη ([χ.ό.], 2004)
[Οι κατοικίες με ξύλινο σκελετό στην Ελλάδα. Αναδρομή στις παραδοσιακές ξύλινες κατασκευές. Περιγραφή της κατασκευής κατοικίας από ξύλινο ελαφρύ-πυκνό σκελετό, θέση της ξύλινης κατοικίας στην Ελλάδα, πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα/προοπτικές.]