Η αρχιτεκτονική του οθωμανικού τεμένους - Γεωργίου, Γιάννης ([χ.ό.], 2004)
[Γενικά για την προσευχή στο Ισλάμ. Ανάγκες προσευχής και πως εκφράζονται στο χώρο του τζαμιού. Τζαμιά των Αράβων (Μωάμεθ, Ομαϊάδες, Αββασίδες). Τζαμιά των Τούρκων (Από Σελτζούκους μέχρι 16ο αι.)]