Φωτίζοντας την πόλη - Σιαϊνη, Ευθυμία ([χ.ό.], 2004)
[Πως το φως επηρρεάζει τη ζωή μας και πόσο απαραίτητο είναι στην αρχιτεκτονική και την πολεοδομία. Μέθοδοι φωτισμού. Αρχές φωτιστικού σχεδιασμού εξωτερικών χώρων, όψεων και εσωτεςρικών χώρων.]