Φοιτητική εστία στην περιοχή της Αττικής - Δίτσας, Θωμάς
[ Η διπλωματική διαπραγματεύεται το ζήτημα της χωροθέτησης μιας φοιτητικής εστίας στην Αθήνα. Προτείνεται ακόμα συγκεκριμένη αρχιτεκτονική πρόταση σε οικόπεδο του Μεταξουργείου.]