Ξενοδοχείο με συνεδριακό κέντρο στη Δραπετσώνα και ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής - Ηλιοπούλου, Δήμητρα
[ Η μελέτη αφορά την ανάπλαση μιας έκτασης 300 στρεμ. στο παλιό εργοστάσιο των λιπασμάτων στη Δραπετσώνα. Επίσης μελετάται η επίλυση μιας ξενοδοχειακής μονάδας με ένα συνεδριακό κέντρο στο θαλάσσιο μέτωπο.]