Συγκρότημα κατοικιών στη Λάρισα - Μπαλτογιάννης, Άγγελος
[ Συγκρότημα κατοικιών που εξυπηρετεί τις ανάγκες μόνιμου και προσωρινού προσωπικού του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας. Ο σχεδιασμός των κατοικιών και των δημόσιων χώρων έγινε και με βιοκλιματικό κριτήριο.]