Δημοτικό κατασκηνωτικό κέντρο στη Σαλαμίνα - Χονδρού, Βασιλική
[ Δημοτικό κατασκηνωτικό κέντρο στη Σαλαμίνα, με δυνατότητα φιλοξενίας 200 παιδιών ηλικίας 6-15 ετών. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα στο νότιο τμήμα του νησιού, το οποίο συμπεριλαμβάνει χώρους διαμονής (31 στο σύνολο) για τη φιλοξενία των παιδιών, των ομαδαρχών και του προσωπικού εργασίας, κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών, γραφεία διαχείρισης-διεύθυνση, ιατρείο, βιβλιοθήκη, εστιατόριο (self-service), αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αθλοπαιδείες, αμφιθέατρο (υπαίθριο), εκκλησία. Το συγκρότημα θα έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει κατά τους θερινούς μήνες ως κατασκήνωση και τον υπόλοιπο χρόνο ως χώρος εκδηλώσεων για το Δήμο.]