Τερματικός σιδηροδρομικός σταθμός Πειραιά - Καριανάκης, Ιωσήφ
[Μελέτη για τον ενιαίο σταθμό του ΗΣΑΠ και του ΟΣΕ στον Πειραιά. Βρίσκεται παράπλευρα του διατηρητέου σταθμού του ΗΣΑΠ και περιλαμβάνει τον σταθμό καθώς και ένα συγκρότημα κτηρίων που υποστηρίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα του θέματος με εμπόριο, ψυχαγωγία, δημόσιες λειτουργίες καθώς και γραφεία προς εκμετάλλευση.]