Ινστιτούτο αρχιτεκτονικής στο Γκάζι - Τσουραμάνη, Χρυσούλα
[ Σκοπός της σύνθεσης είναι η δημιουργία ενός ενιαίου πολιτιστικού πάρκου με το Γκάζι ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για τους πολίτες. Διάταξη λοιπόν σε σχήμα Γ των όγκων κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διακρίνονται καθαρά και οι λειτουργίες. Ιδιαίτερη βάση στον υπαίθριο χώρο ο οποίος αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα σημεία της λύσης. Οι κινήσεις και ροές των πεζών διαμορφώνουν την κεντρική ιδέα. Κύριες ενότητες είναι ο όγκος των γραφείων, της βιβλιοθήκης, ο εκθεσιακός χώρος και το αμφιθέατρο.]