Επέκταση αμερικάνικου σχολείου στη λίμνη Τιράνων Αλβανίας - Αλεξάκης, Κωνσταντίνος
[ Επέκταση σχολείου στη λίμνη Τιράνων - Επέμβαση στην Εκκλησία Αγίου Προκοπίου ώστε να δοθεί χαρακτήρας ορθόδοξου χριστιανικού ναού.]