Συνεδριακό κέντρο στο λιμάνι του Πειραιά - Κισανάκη, Αργυρώ
[ Το θέμα είναι η ανέγερση ενός συνεδριακού κέντρου στην λιμενική ζώνη του Πειραιά. Ξεκινήσαμε την μελέτη ανακαλύπτοντας την σχέση της πόλης του Πειραιά με την λιμενική ζώνη, τον ρόλο του λιμανιού στην παγκόσμια οικονομία, την αναγνώριση των κύριων χαρακτηριστικών της πόλης και των προβλημάτων της και τέλος την συγκρότηση μιας αρχιτεκτονικής πρότασης για την αποκατάσταση του χαρακτήρα του Πειραιά, ώστε να θεωρείται Πόλη-Λιμάνι.]