Κέντρο δημιουργικής μαγειρικής στο Γκάζι - Αποστολίδης, Δημήτρης
[ Το κέντρο είναι ένας χώρος αναψυχής, εκτόνωσης, εναλλακτικής ενασχόλησης με την μαγειρική και δημιουργικότητας. Ο κόσμος πηγαίνει να μάθει να μαγειρεύει, να πειραματιστεί, να εκθέσει τους πειραματισμούς του στο εστιατόριο, να αγοράσει υλικά μαγειρικής ή σαν συνδαιτημόνες. Αποτελείται από σχολή μαγειρικής, εστιατόριο, αγορά υλικών και εξοπλισμό και βοηθητικούς χώρους.]