Ειδικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης της νήσου Λήμνου - Κρητικοπούλου, Βασιλεία
[ Στην εργασία αυτή εξετάζεται η ανάγκη για νέες μορφές τουρισμού στη Λήμνο. Αρχικά γίνεται μία έρευνα-ανάλυση των πόρων τουριστικής έλξης που διαθέτει το νησί, ενώ εξετάζονται και οι προϋποθέσεις τουριστικής ανάπτυξης ανά οικισμό. Μετά την αξιολόγηση της ανάλυσης του πλαισίου δράσης, και των ευνοϊκών-ανασταλτικών παραγόντων τουριστικής ανάπτυξης, εξετάζονται οι ανάγκες, διατυπώνονται οι στόχοι και τέλος διατυπώνονται οι προτάσεις για εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο νησί με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη.]