Ερμηνεία του αττικού τοπίου : ο ρόλος της λοφοσειράς των τουρκοβουνίων - Δαλαγγέλη, Παναγιώτα ([χ.ό.], 2003)
[Ανάλυση φυσικών χαρακτηριστικών των Τουρκοβουνίων, μετασχηματισμοί και ασυνέχειες που έχουν δημιουργηθεί στο φυσικό τοπίο από τον εποικισμό και την λατόμηση τους. Η αυθαίρετη, νομαδική κατοίκησή τους.]