Γενικός οικοδομικός κανονισμός : η αναγκαιότητα της δημιουργίας του και τα χνάρια της εφαρμογής του ως τις μέρες μας - Πανουργιάς, Χρήστος ([χ.ό.], 2003)
[Ανάλυση του ΓΟΚ από την γέννεσή του ως τις μέρες μας. Οι συνέπειες της εφαρμογής του στο σημερινό αστικό περιβάλλον, αυθαιρεσίες, προτάσεις βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης.]