Οι ρομά μέσα από διαδικασίες περιθωριοποίησης και ένταξης στον αστικό και κοινωνικό ιστό : η περίπτωση της Αγίας Βαρβάρας - Ζουριδάκης, Ευάγγελος ([χ.ό.], 2003)
[Πόλη και περιθώριο. Οι ρομά. Ιστορικές αναφορές, κελύφη, κοινωνική και οικονομική οργάνωση, νομαδισμός - ημινομαδισμός εδραιοποίηση, οι ρομά στο δήμο Αγίας Βαρβάρας, ιστορία, καθημερινότητα.]