Το φυσικό και το πολιτισμικά επεξεργασμένο : αρχιτεκτονική και πολιτισμική επεξεργασία - Αποστολίδης, Δημήτρης ([χ.ό.], 2003)
[Η σχέση της αρχιτεκτονικής, της μαγειρικής και άλλων πολιτιστικών πρακτικών. Ποια η διαδικασία της πολιτιστικής επεξεργασίας;]