Peter Zumthor-Therme Vals : η αφήγηση του χώρου - Σταυρακάκης, Εμμανουήλ ([χ.ό.], 2003)
[Διερεύνηση της βιωματικής εμπειρίας και της αντίληψης του χώρου μέσα από τις αισθήσεις με αφορμή το κτίριο λουτρών του P. Zumthor στο Vals.]