Ο οικοτουρισμός : η περιήγηση στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη εκτός μαζικού ρεύματος - Κυρίτση, Αριάδνη ([χ.ό.], 2003)
[Ο οικοτουρισμός και ο ρόλος του στη διατήρηση του αρχιτεκτονικού και φυσικού περιβάλλοντος.]