Αποκρυστάλλωση της κίνησης στην αρχιτεκτονική μορφή-Zaha Hadid - Μαστοράκη, Αικατερίνη ([χ.ό.], 2003)
[Προσπάθεια εντοπισμού των συνθετικών κανόνων που οδηγούν στην πλαστική έκφραση της κίνησης μέσα από την αρχιτεκτονική μορφή. Ανάλυση του έργου της αρχιτέκτονα Zaha Hadid.]