Το παιχνίδι, στον αύλειο χώρο του σχολείου και πως αυτό συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση του παιδιού - Τζανέτου, Μαρία ([χ.ό.], 2003)
[Παράγοντες που επηρεάζουν την κοινωνική συμπεριφορά του παιδιού μέσα στον αύλειο χώρο του σχολείου.]