Μια τρελή ιστορία : από το άσυλο στο ψυχιατρείο-η ελληνική πραγματικότητα - Δίπλα, Ανδριάνα ([χ.ό.], 2003)
[Οι χώροι που φιλοξένησαν την τρέλα στη διάρκεια της ιστορίας. Η γέννηση του ψυχιατρικού νοσοκομείου. Τα ελληνικά ψυχιατρεία και η ιστορία τους. Επιτόπιες παρατηρήσεις.]