Σιδηροδρομικοί σταθμοί : κόμβοι δημοσίου ενδιαφέροντος - Μπακόπουλος, Αλέξης ([χ.ό.], 2003)
[Εξέταση του πολλαπλού ρόλου των σιδηροδρομικών σταθμών, που σχετίζεται με την τεχνολογική, οικονομική και γενική δημόσια σημασία τους κατά την ιστορική διαδικασία εξέλιξής τους.]