Αναπλάσεις πρώην λιμανιών σε πόλεις της Ευρώπης - Δρίτσα, Μαρία ([χ.ό.], 2003)
[Ιστορία της πόλης. Ανάλυση - ιστορική εξέλιξη των λιμανιών και θαλάσσιων μετώπων του Amsterdam, Rotterdam και Barcelona. Σύγκριση των επεμβάσεων.]