Ο χώρος της Αφαίας στην Αίγινα - Περδικέα, Διαμάντω
[ Η πορεία-περίπατος στο αρχαίο τοπίο είναι η σκαλωσιά της κίνησης και άρα η αποκρυστάλλωση των εν δυνάμει απείρων τρόπων περιδιάβασης του αρχαίου τοπίου και των εν δυνάμει απείρων όψεων του ναού και του τόπου ως συγκεκριμένη αναγνωρίσιμη και τελικά ευδιάκτιρη κατασκευή. Η "σχηματοποίηση" της πορείας, εκτός από την τοποθέτηση του παρατηρητή μέσα στο γεωφυσικό μόρφωμα (αρχαίο τοπίο) του προτείνει και την περιγραφή των όντων.]