Σχολή τεχνολόγων ξύλου στην πόλη της Λευκάδας - Τσέλιος, Αντώνιος
[ Λόγω σεισμικότητας και σαθρού εδάφους, στην πόλη της Λευκάδας αναπτύχθηκε μία ιδιαίτερη τεχνογνωσία όσον αφορά στην ξύλινη κατασκευή. Παράλληλα η Λευκάδα αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα. Οι παράλληλες αυτές σκέψεις οδήγησαν σε δύο συμπληρωματικές εργασίες, τη Σχολή Τεχνολόγων Ξύλου και την αντίστοιχη εστία (θέμάτων Α. Αθανασόπουλο και Π. Φαλτσέτα). Το κτίριο της σχολής βρίσκεται στα όρια του οικισμού και δομείται πάνω σε 2 άξονες. Στόχοι ήταν η λειτουργική ένταξη στην πόλη και το άδετο εγγυές περιβάλλον. Κατασκευασμένο με απλό δομικό σύστημα προσπαθεί με τις βασικές αποφάσεις και τη δομή του να ισορροπήσει το δημόσιο με τον ιδιωτικό χώρο και να δώσει κατευθύνσεις-κινήσεις και στάσεις στον τεράστιο κενό χώρο.]