Οι δημογραφικές εξελίξεις κατά τη μεταπολεμική περίοδο στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και στην Ελλάδα : μια πρώτη προσέγγιση - Κοτζαμάνης, Βύρωνας (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, 2000)
Resumè: σ. [191]-192