Τόπος εναλλακτικής εκτόνωσης : ορειβατικός σύλλογος και διαμόρφωση πάρκου στο εργοστάσιο Νίνα - Πετεινάκη, Μαρία
[ Επανάχρηση βιομηχανικού κτιρίου και προσθήκη με σχεδιασμό πάρκου προς χρήση ορειβατικού συλλόγου.]