Δικαστικό μέγαρο στη Λαμία - Μικέλλη, Ελένη
[Ανέγερση νέου Δικ. Μεγάρου στη Λαμία, δίπλα στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου Τσαλτάκη. Το κτίριο περιλαμβάνει τις υπηρεσίες : Πρωτοδικείο-Εισαγγελία Πρωτοδικών, Ειρηνοδικείο, Πταισματοδικείο-Δοικ. Πρωτοδικείο, - Υπηρεσία Ανηλίκων, Δικηγορικό Σύλλογο και βοηθητικούς χώρους. Αναπτύσσεται σε 3 ορόφους + υπόγειο χώρο. Η κατασκευή του είναι συμβατική, το μεγαλύτερο μέρος από ωπλ. σκυρόδεμα. Οι άξονες κυκλοφορίας είναι μεταλλικές κατασκευές.]