Επέμβαση στο παλιό βιομηχανικό συγκρότημα του Έσπερου στη Νέα Φιλαδέλφεια - Βιτσαξή, Πατρίς
[ Τίθεται το θέμα της επανάχρησης σε χώρο παραγωγής και τόπο αποβιομηχάνισης. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι η δυνατότητα του μετασχηματισμού του χώρου μέσα στο χρόνο, η ανταπόκριση δηλαδή του χώρου στην κινητικότητα της πόλης. Το υπάρχον κέλυφος επαναχρησιμοποιείται ως Μουσειακός χώρος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην δημιουργήσω ένα χώρο στατικό, αναπαράγοντας μία πραγματικότητα που κάποτε υπήρχε, αλλά να δημιουργήσω έναν χώρο παραγωγής, ένα σύστημα "ανοιχτό" και μεταβλητό. Τα βασικά θέματα που με απασχόλησαν, ήταν : -Σύνδεση με το Άλσος και το οικόπεδο ως διέλευση-Πώς κάνω μία επέμβαση που εξελίσσεται σε στάδια-Πώς φτιάχνω ένα Μουσείο που αναφέρεται σε δύο ιστορίες (υφαντουργία-ελαστικά), χωρίς να έχω πολλά μηχανήματα.]