Καρνάγιο-εργαστήρι μαθητείας ξυλοναυπηγικής τέχνης στη Σαλαμίνα - Ντζάνη, Δήμητρα
[ Το θέμα περιλαμβάνει χώρο εργασίας (ξυλουργείο-μηχανουργείο-αποθήκη ξυλείας), υπαίθριο-στεγασμένο, ξενώνες, εκθεσιακό χώρο καθώς και χώρους αναψυχής.]