Ντύνοντας την όπερα - Χαραλαμποπούλου, Αικατερίνη
[ Αντιμετώπιση της ασυνέχειας του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο Πάρκο Ελευθερίας, λόγω της κατασκευής της υπόγειας όπερας. Ευρύτερη ένταξη του πάρκου στην πόλη με νέες κινήσεις και σύνδεση του με τον Λυκαβηττό. Αναζήτηση της μορφής του ανάγλυφου ώστε να εκφράζει την αντίθεση φυσικού-τεχνητού. Χρησιμοποίηση του υφάσματος ως εργαλειό για εύρεση μορφών.]