Μουσείο αρχιτεκτονικής - Βογιατζόγλου, Ευθαλία
[ Η διπλωματική εργασία έχει ως θέμα ένα μουσείο αρχιτεκτονικής. Η ανάγκη υπάρξής του, υπαγορεύευται από : ύπαρξη μεγάλου αρχείου αρχιτεκτονικής στο Μουσείο Μπενάκη, πρόθεση του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής για μόνιμη έκθεση στο Fix. Το οικόπεδο που επιλέχθηκε βρίσκεται στη συμβολή Πειραιώς και Ερμού, απέναντι από το Γκάζι και τον Κεραμεικό. Η περιοχή ανήκει στον Οργανισμό Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων Αθηνών και προβλέπεται πεζοδρόμηση της Ερμού και δημιουργία πάρκου στο συγκεκριμένο οικόπεδο.....Η αποκάλυψη του χώρου, γίνεται μέσα από μία διακριτή πορεία. Βασική πρόθεση αποτέλεσε η εναλλαγή ποικίλων καταστάσεων, όπως : φως-σκοτάδι, μέσα-έξω, μικρή-μεγάλη κλίμακα, πάνω-κάτω με σκοπό τη μύηση του επισκέπτη σε βασικές αρχές της σύνθεσης του χώρου. Για τον ίδιο λόγο παρατηρείται και η χρήση διαφόρων αδρών υλικών.]