Ξενοδοχειακή μονάδα στα Τουλιάτα - Τουλιάτου, Φανή
[ Είναι μία ξενοδοχειακή μονάδα στην οποία συνδυάζεται η ποιότητα λειτουργία. Αντισεισμικότητα. Το μοντέρνο και το παραδοσιακό. Βρίσκεται στην Κεφαλλονιά που είναι σεισμογενής και δομείται από πέτρα και μπετόν με ξύλινη στέγη.]