Απόπειρες μορφοποίησης του κενού : αρχιτεκτονικές επεμβάσεις στην περιοχή Σπηλαίων Διρού - Αραπογιάννης, Δημήτρης
[ Απόπειρα να εκφραστούν με αρχιτεκτονικό λόγο, έννοιες που διαπραγματεύονται με τη γλώσσα. Δημιουργία και ανάδειξη χώρου στην περιοχή σπηλαίων Διρού Μάνης, για την κατανόηση του μηχανισμού παραγωγής του χώρου και την έννοια της κατοικίας.]