Θαλάσσιο πάρκο Ζακύνθου : έρευνα και παρατήρηση - Μαρκοπούλου, Μαρία
[ Πρόκειται για ένα συγκρότημα που αφορά την έρευνα του θαλάσσιου πάρκου και συγκεκριμένα την προστασία της περιοχής και τις πρώτες βοήθειες για τη χελώνα caretta caretta.]