Θρησκεία και σύγχρονη τέχνη - Ταλαγάνη, Αριστέα ([χ.ό.], 2003)
[Τα θρησκευτικά θέματα άρχισαν να επιστρέφουν στην καλλιτεχνική θεματολογία από τον 20ο αιώνα. Σύντομα γίνεται αναφορά στην θρησκευτική τέχνη του παρελθόντος και εκτενής αναφορά σε σύγχρονα "θρησκευτικά" έργα.]