Η ευελιξία στην κατοικία : σύγχρονες εναλλακτικές προσεγγίσεις - Τσιάλτα, Δέσποινα ([χ.ό.], 2003)
[Η κρίση στην κατοικία και κατοίκιση και οι νέοι τρόποι ζωής, οι νέες ανάγκες, η ετερογένεια που χαρακτηρίζουν τον 20ο αιώνα μας φέρνουν αντιμέτωπους με το αίτημα για διαφοροποίηση και ανοιχτές λύσεις. Στην εργασία μελετώνται ο ρόλος του αρχιτέκτονα, ο πιθανός ρόλος της βιομηχανίας-τεχνολογίας και οι λογικές σχεδιασμού που απαντούν στο αίτημα αυτό.]