Ανάπλαση βιομηχανικής περιοχής της Ελευσίνας - Δρούζας, Ιωάννης
[ Πρόκειται για μία ανάπλαση πρώην βιομηχανικής περιοχής. Η ανάπλαση αφορά τη δημιουργία οικισμού και χώρους για κοινωφελείς λειτουργίες.]