Μεσογειακό κέντρο επικοινωνίας με τον αραβικό κόσμο στην Παιανία - Βαϊνά, Βασιλική
[ Πρόκειται για μία πολιτιστική γέφυρα μεταξύ Ελλήνων και Αράβων στην Παιανία. Διαθέτει χώρους που προβάλουν τον αραβικό πολιτισμό αλλά και χώρους που προάγουν την επικοινωνία μεταξύ των δύο πολιτισμών. Η επίλυση του θέματος στηρίχτηκε σε έρευνα αρχιτεκτονικών στοιχείων αναγνωρίσιμων και από τους δύο πολιτισμούς. Μετασχηματισμός των στοιχείων και ένταξή τους στην περιοχή. Τα κτίρια γεννιούνται από τη γη ενώ συμπεριφέρονται ανεξάρτητα και αυτόνομα σύμφωνα με την αρχή της "anafah". Σχεδιάστηκαν με βάση τον εγκλισμό / την εσωστρέφεια, την περίστιξη-σπείρα και το προστατευμένο εσωτερικό χώρο με έμμεση πρόσβαση. Συνοχή των επιμέρους στοιχείων και σύνδεση με την κίνηση. Σχεδιασμός υπαίθριων χώρων με βάση τη γεωμετρία (αναφορά σε αραβικούς κήπους - ελληνικές πεζούλες) αλλά όχι συμμετρία. Οι υπαίθριοι χώροι (κήποι-αυλές) αποτελούν ενεργό κομμάτι της λύσης.]