Σχολικό κτίριο στον Πετεινάρο Μυκόνου : (Αυτοματοποίηση στον σχεδιασμό Η/Υ) - Πατάπης, Κωνσταντίνος
[ Σχεδιασμός σχολικού κτιρίου με βάση την τυποποίηση του ΟΣΚ και πρόγραμμα στον Η/Υ που αναπτύχθηκε με την Λογική των ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ (SHAPE GRAMMARS). Τελική πρόταση για το σχολείο.]