Επεμβάσεις πολιτιστικού χαρακτήρα σε υφιστάμενα κτίρια και στον περιβάλλοντα χώρο τους στη Χαλκίδα - Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος
[ Μελέτη ανάπλασης θαλάσσιου μετώπου της νότιας βοιωτικής ακτής της Χαλκίδας. Δημιουργία πολιτιστικών πόλων με έμφαση στην περιοχή της αποθήκης ΚΥΔΕΠ. Σχεδιασμός και διαμόρφωση υπαίθριων χώρων σε αυτήν την περιοχή. Επανάχρηση διαθέσιμων κελυφών (αποθήκες ΚΥΔΕΠ + αμαξοστάσια Ο.Σ.Ε.) με πρόταση ένταξης πολιτιστικών χρήσεων (εκθεσιακοί χώροι).]