Θεατρική σκηνή Λάρισας - Πελτσεμή, Ανδριανή
[ Το θέμα περιλαμβάνει τη θεατρική σκηνή Λάρισας, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Η πορεία προς το θέατρο καθώς και το κινηματογράφο, είναι η συνέχεια του κεντρικού δικτύου πεζοδρόμων της πόλης, η οποία καταλήγει στην πλατεία του θεάτρου αρχικά η οποία βρίσκεται στο επίπεδο : 2,00.]