Πάνω στο βράχο : μεταφράζοντας το τοπίο : κέντρο αλιείας στην Κεφαλονιά - Βαμβακίδης, Γεράσιμος
[ Η προσέγγιση της αρχιτεκτονικής στο φυσικό τοπίο μέσα από μία μεθοδολογία για την ένταξη ενός κτιρίου. Πώς η μορφολογία του τοπίου γίνεται αρχιτεκτονική έκφραση.]