Πάρκο στο Νέο Ψυχικό - Σταμπολή, Μαρίνα
[ Θέμα της εργασίας είναι ένα πάρκο αστικού χαρακτήρα στο Νέο Ψυχικό με λειτουργίες αναψυχής και ελαφρού εμπορίου. Η λύση είναι μία ακτινωτή διάταξη, με εναλλακτικές γραμμικές κυρίως πορείες. Κάτω απ'το οικόπεδο βρίσκεται ένας σταθμός Μετρό, ο οποίος εντάσσεται με διάφορα στοιχεία του στο πάρκο.]