Ένταξη κέντρου νεότητας σε υπάρχον βιομηχανικό κέλυφος - Κυριαζή, Ελένη
[ Δημιουργία Κέντρου Νεότητας στο υπάρχον βιομηχανικό κτίριο (πρώην ΒΙΟΦΥΑΛ) στην περιοχή του Δήμου Ιλίου. Δημιουργία ένθετων μεταλλικών μονάδων (containers) για την κατανομή των λειτουργιών. Μεταφορά της κυκλοφορίας εκτός του κτιρίου. Εμφάνιση φέροντος οργανισμού υπάρχοντος κτιρίου.]