Διαμόρφωση παραλιακής ζώνης στο Λαγονήσι - Βαρελάς, Παναγιώτης
[ Η προτεινόμενη μελέτη της εν λόγω παραλίας, αποσκοπεί στη δημιουργία κοινόχρηστων λειτουργιών με απώτερο βέβαια στόχο την εξυπηρέτηση των λουομένων και λοιπών παραθεριστών. Ταυτόχρονα επιχειρείται και η κάλυψη αναγκών κοινωνικού χαρακτήρα του δήμου σε ετήσια βάση (οι κατασκευές θα είναι ξύλινες και ελαφριές).]