Συγκρότημα συνεδριακού τουρισμού στο Γιαλισκάρι Κέας - Καλογρίδης, Αχιλλέας
[ Συγκρότημα τουριστικών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνει ξενοδοχειακή μονάδα και συνεδριακό κέντρο. Κυρίαρχο ζητούμενο η ένταξη. Σχέση με δίπλα οικισμό, παραλία, θέα, τοπίο.]