Οικιστική ανάπτυξη περιοχής Mitte Βερολίνου - Γεωργούλιας, Αντρέας
[ Η πρόταση περιλαμβάνει την ανάπτυξη μητροπολιτικής περιοχής στην πόλη του Βερολίνου και την διατύπωση ενός σχεδιαστικού συστήματος για την αντιμετώπιση των σύγχρονων πόλεων. Αποτελείται από συγκροτήματα μικτής κατοικίας, αμιγούς κατοικίας γραφείων, ξενοδοχείου, αθλητισμού και ζώνες αναψυχής.]