Αποκατάσταση και αξιοποίηση διατηρητέου βιομηχανικού κτιρίου στην οδό Πειραιώς (κτίριο Χαράκογλου) - Κεντρωτή, Μαρία
[ Περιγράφεται η ιστορία και η σημερινή κατάσταση της οδού Πειραιώς. Μελετάμε αναλυτικά τα ιστορικά στοιχεία του κτιρίου Χαράκογλου στην οδό Πειραιώς και το αποτυπώνουμε. Επιλέγουμε να το μετατρέψουμε σε "Μουσείο Λαϊκών Μουσικών οργάνων" εφόσον το υπάρχον κτίριο στη Πλάκα δεν επαρκεί. Σύμφωνα με το κτιριολογικό πρόγραμμα που επιλέγουμε , διαμορφώνουμε το κτίριο.]